История за лека нощ

18 февруари 2011 г.

Лорън Хил разтърси EXIT'007


Бившата вокалистка на "Фуджис" Мис Лорън Хил направи невероятно шоу на фестивала EXIT'007 в Нови Сaд миналата вечер.
Първата дама на събитието се появи на сцената с час закъснение. Търпението на огромните тълпи, стекли се да видят супер звездата, бе възнаградено мнoгoкратно. Соул певицата се появи в екстравагантен тоалет в златно и черно. Огромните й триъгълни обеци създадоха доста проблеми на притежателката си със закрепването. Това обаче не й попречи да даде всичко от себе си за възсторжената публика. За впечатляващото представяне на изпълнителката допринесе също и акомпаниментът на бенд от 13 музиканти и 4 беквокалистки.
"Въпреки моя псевдоним аз съм госпожа Хил и в буквален и в преносен смисъл, защото съм една мъдра жена", заяви певицата, която е омъжена за един от синовете на легендата Боб Марли. След годините с "Фуджиис" тя за доста дълъг период бе загърбила сцената, затова и появата й на EXIT е истинска сензация. Новото амплоа на звездата са благотворителните каузи. Hапоследък Мис Хил се е отдала на различни прояви, посветени на борбата за човешките права.
След Лорън Хил на сцената се появиха и "Бейсмънт Джакс", които изпълниха хитовете си от 90-те, както и по-нови парчета. Вечерта бе закрита от скандалния рапър Снуп Дог. Чернокожият изпълните взриви публиката не само с песни от личното си творчество, но и с кавъри на други световноизвестни изпълнители.
.
На палатка

12 хиляди души от цял свят са опънали палатки в къмпинга към фестивала, съобщи специалният ежедневник "24 часа EXIT". Освен тях десетки закъснели младежи са опънали палатките си по брега на Дунава, поради липса на повече места в къмпинга. Много хора са се настанили също и в квартири и хотели в целия Нови Сад. Според официалните данни за EXIT са пристигнали около 80 хиляди сърби от цялата страна. 20 хиляди са чужденците, от които близо половината са от Великобритания. Няколкостотин от гостите са от нашата страна.

Автор: Владимир Клисуров
Публикуване: 16 юли 2007 г., Монитор и Телеграф